Medlemsmöte

Klubben har ordinarie medlemsmöten varannan onsdag, jämna veckor, om inget annat sägs i aktivitetskalendern. Plats: klubblokalen på Fäladsgatan 6B i Kristianstad.

Vi försöker att ordna en aktivitet vid mötena, t.ex föredrag om amatörrelaterade händelser som DX-expeditioner eller andra aktiviteter.

Varje möte har en värd som ansvarar för att det finns fika och att lokalerna iordningsställs före och efter mötet.

2016-08-10 (på onsdag) är det dags igen, denna gång ett kvällsmeeting i naturen. A3 skjutbana i Norra Åsum, se karta. Vi gör mätningar på den ändmatade kortvågs antenn som en hel del av er byggde på klubben.

 
Nu är det skarpt läge, ett exemplar av antennen kommer att vara uppsatt för utvärdering och mätning med analysator och test med klubbens kortvågsradio. Vi kommer att upprepa detta vid kommande tillfälle(n), då är det dags att testa övrigas hembygda antenner.

Vi avrundar kvällen med en korvgrillning.

För den som så önskar, samåker vi från klubben 18.30 OBS tiden, då åker vi.

Inlotsning på sker på RV59, Kristianstadsrepeatern med subton 79,7 Hz
Bifogat finns karta med koordinater i olika format, så att alla smaker tillgodoses. Som referens hittar ni kyrkan i Åsum längst upp till höger på kartbilden.
 
I händelse av regn ställer vi in aktiviteten och träffas i stället på klubben, bevaka hemsidan för "sista minuten-info"!
 
 
Välkommna till mötet på onsdag!
 
73 Ewe SM7BHM
 
A3_skjutbana.PNG