Nu är det dags för ett SSA distrikt sju-möte, denna gång så träffas vi i Algutsrum, IOGT-salen. Vägbeskrivning finns på SK7RN:s hemsida. Föreningen AMPRNet Sverige kommer att vara representerad genom SA0BXI/Björn och SM7FLD/Håkan.

När: Lördagen den 15/6 kl. 10:00 till 16:00

 

På Växjö radioklubb SK7HW var det årets auktion och det var fullt hus som vanligt.

Här lider ingen brist på aktivitet. Jag och Bosse från BQ var närvarande och det är en tradition som vi inte vill gå miste om.

73 de SM7NCI es SA7HPD

auktion2018

 

Mellan den 1 Juni och 15 Juli 2018 har vi alla möjlighet att använda specialsignalen 7S18FWC i distrikt 7. Mer info om detta kommer senare och även i QTC.

Anledningen till denna signal är VM i fotboll i Ryssland som Sverige spelar i. Just nu är det 76 länder som anmält sig att köra med specialsignaler och många olika Diplom finns att hämta hem via en hemsida på nätet som kommer igång snart och heter: fwc18.halogs.net

Loggarna kommer att laddas upp på LoTW coh för första gången ska SSA prova DARC's service med QSL utskrift och distribution av korten direkt från Tyskland. Därför är filerna (ADIF eller Cabrillo) viktiga.

Ni som vill köra med denna signal på något band eller mode bokar upp 1 eller flera dagar Ni vill använda Er av denna signal och anmälan skall göras till DL7 Bo Hasselquist på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via 0766-550077 så tilldelar jag Er dagar som är lediga och endast en åt gången får köra med signalen de dagar som bokas. Alla band och moden är tillåtna.

Jag kommer att skriva in alla som anmäler sig på ett körschema så att signalen bara används av en radioamatör åt gången per dag.

Välkomna att anmäla Er.

DL7 (SM7HZK) Bo

Hej Medlem!

-Gör som 22 23 24 andra klubbmedlemmar redan gjort, gå med i vår facebookgrupp "Kristianstads Radioamatörer"! (sluten grupp, endast tilgänglig för medlemmar i SK7BQ)

 

facebook

-Hur blir jag medlem i Kristianstads Radioamatörer? Läs mer

 

radioamator

 

 

 

 

 

 

  

73 Ewe SM7BHM